K50-tapahtumissa on mahdollista tavoittaa tehokkaasti tuhansia yli 50-vuotiaita, jotka ovat tulleet tekemään löytöjä ja tutustumaan uusiin palveluihin.

Tapahtuma on mahtava tapa tuoda yrityksenne tuotteet ja palvelut aktiivisten, omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ja mielekästä vapaa-aikaa tavoittelevien +50-vuotiaiden tutustuttavaksi ja ostettavaksi.

Onko tapahtuma entuudestaan tuttu?

Oheiselta videolta pääset tutustumaan tapahtuman meininkiin, ja kuulet Tampereen Komediateatterin, Viron Kylpyläliiton ja MyEMSin edustajien fiiliksiä tapahtumapäivästä. Tampereen Komediateatterin Panu Raipia kertoo mm. kuinka tapahtumapaikalla on erinomainen tunnelma ja jopa ulos asti jonoa. Tapahtuma houkuttelee paikalle heidän ydinkohderyhmäänsä, mikä on innostanut heidät mukaan tapahtumaan jo useaan otteeseen.

Katso kommentit kokonaisuudessaan oheiselta videolta:

“Nää K50-messut on aina tosi hyvin järjestetty, ohjelma on mukava, ja kohderyhmä tuntuu just oikealta.”

Kathleen Abel

Viron Kylpyläliitto

Tutustu erilaisiin tapoihin näkyä tapahtumassa!

Kaikkiin tapahtumiin on myynnissä mm. näytteilleasettajapaikkoja, tietoiskuaikoja ohjelmalavalta, mainostilaa käsiohjelmasta sekä laajempia yhteistyökumppanuuspaketteja.

* pakollinen tieto
Liity postituslistalle ja osallistu arvontaan

Jätä yhteystietosi viereiseen kenttään, ja osallistu kuukausittaiseen näkyvyyspaketin arvontaan valitsemassasi tapahtumassa!

Joka kuukausi yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan mukanaolo kävijöille jaettavassa messukassissa sekä mainos käsiohjelmasta. Paketin arvo yht. 154 € + alv.

Tiedotamme postituslistalla olijoita harvakseltaan uusista tapahtumajulkistuksista.

Innostuitko mahdollisuudesta saada yrityksellenne näkyvyyttä K50-tapahtumissa?

Jätä meille viesti oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Käydään läpi, mitä tavoitteita teillä on messuille, ja kuinka voisimme ne toteuttaa!

  Nimi
  Yritys
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Aihe
  Viesti

  Näytteilleasettajiamme vuosien varrelta