K50-tapahtumissa on mahdollista tavoittaa tehokkaasti tuhansia yli 50-vuotiaita, jotka ovat tulleet tekemään löytöjä ja tutustumaan uusiin palveluihin.

Tapahtuma on mahtava tapa tuoda yrityksenne tuotteet ja palvelut aktiivisten, omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ja mielekästä vapaa-aikaa tavoittelevien +50-vuotiaiden tutustuttavaksi ja ostettavaksi.

Onko tapahtuma entuudestaan tuttu?

Oheiselta videolta pääset tutustumaan tapahtuman meininkiin, ja kuulet Skanskan ja Nordean edustajien fiiliksiä tapahtumapäivästä. Nordean Eliisa Oksala kertoo mm. kuinka paikalla on valtavasti väkeä, jopa tungosta läpi päivän, mikä innosti heidät mukaan jo toistamiseen. Lisäksi liikkeellä olevat ihmiset ovat poikkeuksellisen hyväntuulisia, ja tulevat juttelemaan, joten oma asiaa pääsee helposti kertomaan tapahtumakävijöille. Katso kommentit kokonaisuudessaan oheiselta videolta:

“On ollut tosi kivoja kohtaamisia asiakkaiden kanssa. Suosittelisin tätä yrityksille, täällä saa paljon näkyvyyttä ja on paljon ihmisiä.”

Anu Kivinen

Skanska

Tutustu erilaisiin tapoihin näkyä tapahtumassa!

Kaikkiin tapahtumiin on myynnissä näytteilleasettajapisteitä, tietoiskuaikoja ohjelmalavalta, mainostilaa käsiohjelmasta sekä laajempia yhteistyökumppanuuspaketteja.

* pakollinen tieto
Liity postituslistalle ja osallistu arvontaan

Jätä yhteystietosi viereiseen kenttään, ja osallistu kuukausittaiseen näkyvyyspaketin arvontaan valitsemassasi tapahtumassa!

Joka kuukausi yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan mukanaolo kävijöille jaettavassa messukassissa sekä mainos käsiohjelmasta. Paketin arvo yht. 154 € + alv.

Tiedotamme postituslistalla olijoita harvakseltaan uusista tapahtumajulkistuksista.

Innostuitko mahdollisuudesta saada yrityksellenne näkyvyyttä K50-tapahtumissa?

Jätä meille viesti oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Käydään läpi, mitä tavoitteita teillä on messuille, ja kuinka voisimme ne toteuttaa!

Nimi
Yritys
Puhelinnumero
Sähköposti
Aihe
Viesti

Näytteilleasettajiamme vuosien varrelta

SEURAA K50-messuja FACEBOOKISSA

SEURAA K50-messujA INSTAGRAMISSA

Something is wrong.
Instagram token error.